• ulu_fanua_06

O a mea lelei o le maa i le teuteuga faʻaonapo nei?Maua'i Faigofie!

O a mea lelei o le maa i le teuteuga faʻaonapo nei?Maua'i Faigofie!

Faatasi ai ma le faʻaleleia atili o tulaga o le soifuaga, o le tofo matagofie ma le tuliloaina o le tulaga ese o tagata nuʻu i totonu o le lalolagi atoa ua faʻatupulaia e tusa ai.Ona o latou meatotino faʻapitoa, e mafai e maʻa ona faʻamalieina le sailiga a tagata o mea faʻapitoa.

O Adolf Loos, o se matai o le fausaga faaonaponei, na ia tuuina mai le manatu e faapea “o le teuteuga e leaga” ma tetee atu i teuteuga soona fai.I se isi itu, e iai sona vaega vaivai mo le lavelave o le maa ma laupapa.

O le a la le lelei o le maʻa i teuteuga faʻaonapo nei?

 

Aulelei ma Matagofie

O le maa e mamalu ma aulelei, susulu ma tioata manino, faigata ma tumau, ma o maa eseese e eseese le matagofie.O ituaiga uma o fale lautele ma fale maualuluga e teuteuina i maʻa e faʻaleleia ai le "tulaga".

 

Tulaga ma Eseese

O le maa o se mea faufale tulaga ese ma mea e le mafai ona suia.

E mafai e tagata mamanu ona mamanuina le tele ma foliga o le maʻa e tusa ai ma a latou lava mamanu manaʻomia.I le taimi lava e tasi, o le tulaga ese o le gaosiga o avanoa o maʻa e tulaga ese i mea faufale.

 

Fa'amafanafanaga ma le Fa'asao Malosi

O le maa o loʻo i ai le faʻaleleia lelei o le vevela ma le maualuga o le vevela e teu ai, faʻamafanafana i le taumalulu ma malulu i le taumafanafana, lea e faʻaleleia ai le faʻaolaina o le malosi.O lo'o i ai le lelei o le vevela ma le maualuga o le teuina o le vevela.I le avea o se mea faufale mo le puipui i fafo o se fale, e mafai ona vavaeeseina le la i le taumafanafana.

 

Matagofie ma Tumama

O le maa e umi, matagofie, faigofie ona mama, ma e tetee i timuga oona.I le avea ai o se mea faufale, aemaise lava mo le fausiaina o puipui i fafo, o le maa o se mea lelei.

1

 

Malosi Palasitika

O le maa o se mea faufale e tolu-dimensional e mafai ona faia i soo se foliga vagana ai sikuea sikuea ma poloka.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o pu ma vaʻa e faia i luga o le fogaeleele, ina ia faʻaalia e le maʻa maʻa faʻapitoa faʻapitoa ma faʻaaliga.

 

Talafeagai mo Design

O le eseesega o mea maʻa, e leai se isi mea faufale o loʻo i ai lanu mauoa ma ituaiga, e pei o lanu ma lanu o le quartz maʻa, ma le togafitiga o luga e le faʻatapulaʻaina.E mafai e tagata tusiata ma tagata mamanu ona faʻaogaina e tuʻuina atu le taʻaloga atoa i o latou mafaufauga.

 2

Tau-lelei

O le tau umi o le maa e maualalo, ma o le ola tautua o le maa e mafai ona oʻo atu i le selau tausaga.O sea olaga umi o auaunaga e le mafaatusalia i isi mea faufale.O lea la e maualuga tele le tau/fa'atinoga.

 

Fa'afouga Fa'atekonolosi

Faatasi ai ma le atinaʻeina o meafaigaluega faufale faʻapitoa mo maʻa, o le faʻaaogaina o tekonolosi o le maʻa i le fausiaina o loʻo faʻateleina ma sili atu le matua, ma o le lautele o le faʻaogaina o loʻo faʻalauteleina ma lautele.

”"

”"


Taimi meli: Feb-08-2023